Incompany Trainingen

Zeptner IT Services

Training op locatie

Wij verzorgen ook trainingen bij u op locatie, daar waar uw  medewerker zich thuis voelt. Een opleiding volgen vergt al veel voor een cursist en door een vertrouwde omgeving brengen we niet nog meer onzekerheden toe bij uw medewerker.

Indien u een externe locatie heeft waar de cursisten bekend zijn, verdient het de voorkeur om deze locatie als leslocatie te kiezen, maar dit wordt allemaal samen met u bepaald tijdens een eerste gesprek.

Vaak is het interessant om niet alleen medewerkers van één afdeling samen een training te laten volgen, maar hier ook andere medewerkers aan deel te laten nemen. Dit kan het begrip tussen medewerkers verhogen. Daarbovenop kunt u hiermee uitmuntende medewerkers van bijvoorbeeld 1e of 2e lijn een blik laten werpen op bijv. 3e lijns kennis, maar daarmee direct een trouwtrekker creëren op 1e of 2e lijns niveau en daar het niveau van een afdeling opkrikken die de opleiding niet gehad heeft.

Bij Microsofts nieuwe certificeringsmodel zie je ook dat een Desktop engineer eerst Server engineer gecertificeerd moet zijn, maar waar werkt dat in de praktijk zo? Wij denken dat je hier in de praktijk handiger mee moet omgaan en zo veel meer uit een opleiding kunt halen als de kennis die de opgeleide mensen opdoen.

Schrijf u in via ons contact formulier. Ik zal contact met u opnemen om te kijken wat we voor elkaar betekenen kunnen.