Ouders

Ook jullie mogen informeren voor hulp voor je volwassen wordende zoon of dochter. Naast online studiehulp kijken we ook of persoonlijke begeleiding niet beter is. Daar het hier belangrijk is dat er een band ontstaat tussen uw kind en onze docent, zullen we per situatie moeten inzoomen naar de pijnpunten.

Officegebruik

Tijdens je studie moet je zoveel documenten opleveren dat je soms niet meer weet hoe je het maken moet en waarmee. Grafieken, documenten samenvoegen, draaitabellen, Visio diagrammen of PowerPoint presentaties.

MBO / Secondair

Het begin is altijd moeilijk, zeker als je stage loopt. Technische vragen, ook voor zaken waar je tijdens je stage tegen aan loopt, advies en uitleg.

HBO / Bachelor

Begeleiding afstuderen en projecten, ook voor groepen op prepaid basis. Ondersteuning / extra begeleiding voor alle vakken wanneer je ook maar een technische vraag hebt. Je betaald pas als je hulp vraagt.

Trainer

Als trainer is hij ervan overtuigd dat een goede trainer niet alleen zijn certificeringen up to date moet hebben en houden, maar ook de nodige praktijk ervaring moet hebben.

De kwaliteit van opleidingen wordt constant gemonitord door beoordelingsformulieren, die niet alleen de kwaliteit van de opleiding en opleidingsinstituut, maar ook die van de trainer, de locatie en het materiaal laten beoordelen door de cursist.

 

Specialist

Om onze diensten optimaal aan te kunnen bieden, werken wij ook samen met andere cursus instituten. Samen verzorgen en ontwikkelen wij opleidingen van hoge kwaliteit, die wij als standaard klassikale opleidingen kunnen aanbieden, maar ook werken met eLearning en maatwerk oplossingen. Bij maatwerk moet u ook denken aan upgrade paden, opleidingen die specifiek gericht zijn op uw wensen en combinaties van klassikaal en eLearning oplossingen.

Professional

Wij richten ons hoofdzakelijk op de Belgisch en Nederlands Limburgse regio’s en willen kwalitatieve MCITP opleidingen aanbieden aan bedrijven en cursisten geven die uiteindelijk ook in Limburg gegeven worden. Natuurlijk kunnen wij ook landelijk opereren.

Ook bieden wij studiehulp aan, voor studenten op school. Hulp bij afstudeerprojecten (groepen) horen hier ook bij.