Netwerk

Netwerk apparatuur, subnets, DMZ, bekabeling en wanneer glas verbindingen. De inrichting van je netwerk is de basis van je uptime voor de servers, het is je basis waar je de rest op neerzet.

Security

Inbrekers zitten op alle lagen te wachten. Hoe weer je die? Dek je in tegen invallen van buitenaf maar ook van binnen uit (denk aan die sales die met de laptop even de mail wil checken). Network access protection en andere zaken kunnen hier helpen ongenodigde gasten buiten te houden.

Storage

Storage server of File server; storage gaat tegenwoordig niet meer allen over beschikbare storage en RAID groepen. SAN/NAS/Microsoft oplossingen, backup implicaties, deduplicatie en meer ter beschikking stellen als er echt in zit. Hoe zit dat nu?

Remote Access

VPN, Direct access, firewall zorgen, DMZ, webmail, certificaten, wat kan ik met mijn infrastructuur aanbieden en wat zijn de eisen om bepaalde functionaliteit aan te bieden?

Trainer

Als trainer is hij ervan overtuigd dat een goede trainer niet alleen zijn certificeringen up to date moet hebben en houden, maar ook de nodige praktijk ervaring moet hebben.

De kwaliteit van opleidingen wordt constant gemonitord door beoordelingsformulieren, die niet alleen de kwaliteit van de opleiding en opleidingsinstituut, maar ook die van de trainer, de locatie en het materiaal laten beoordelen door de cursist.

 

Specialist

Om onze diensten optimaal aan te kunnen bieden, werken wij ook samen met andere cursus instituten. Samen verzorgen en ontwikkelen wij opleidingen van hoge kwaliteit, die wij als standaard klassikale opleidingen kunnen aanbieden, maar ook werken met eLearning en maatwerk oplossingen. Bij maatwerk moet u ook denken aan upgrade paden, opleidingen die specifiek gericht zijn op uw wensen en combinaties van klassikaal en eLearning oplossingen.

Professional

Wij richten ons hoofdzakelijk op de Belgisch en Nederlands Limburgse regio’s en willen kwalitatieve MCITP opleidingen aanbieden aan bedrijven en cursisten geven die uiteindelijk ook in Limburg gegeven worden. Natuurlijk kunnen wij ook landelijk opereren.

Ook bieden wij studiehulp aan, voor studenten op school. Hulp bij afstudeerprojecten (groepen) horen hier ook bij.