Incompany Trainingen

Zeptner IT Services

Training op locatie

Wij verzorgen ook trainingen bij u op locatie, daar waar uw  medewerker zich thuis voelt. Een opleiding volgen vergt al veel voor een cursist en door een vertrouwde omgeving brengen we niet nog meer onzekerheden toe bij uw medewerker.

Indien u een externe locatie heeft waar de cursisten bekend zijn, verdient het de voorkeur om deze locatie als leslocatie te kiezen, maar dit wordt allemaal samen met u bepaald tijdens een eerste gesprek.

Vaak is het interessant om niet alleen medewerkers van één afdeling samen een training te laten volgen, maar hier ook andere medewerkers aan deel te laten nemen. Dit kan het begrip tussen medewerkers verhogen. Daarbovenop kunt u hiermee uitmuntende medewerkers van bijvoorbeeld 1e of 2e lijn een blik laten werpen op bijv. 3e lijns kennis, maar daarmee direct een trouwtrekker creëren op 1e of 2e lijns niveau en daar het niveau van een afdeling opkrikken die de opleiding niet gehad heeft.

Bij Microsofts nieuwe certificeringsmodel zie je ook dat een Desktop engineer eerst Server engineer gecertificeerd moet zijn, maar waar werkt dat in de praktijk zo? Wij denken dat je hier in de praktijk handiger mee moet omgaan en zo veel meer uit een opleiding kunt halen als de kennis die de opgeleide mensen opdoen.

Schrijf u in via ons contact formulier. Ik zal contact met u opnemen om te kijken wat we voor elkaar betekenen kunnen.

Studenten

Studenten Hogeschool

Studenten

Doelgroep

Uit eigen ervaring weet ik dat je het niet makkelijk hebt op de hogeschool en soms was hulp wel welkom. Ik wil die hulp aanbieden via bijscholing en hulp voor groepen in een afstudeer project.

Bijscholing

Microsoft Server, Exchange, Cisco ect zijn zaken waar ik jarenlange ervaring  heb. Met deze topics kan ik je helpen een goed punt te behalen door de juiste begeleiding.

Hoe gaat het in de praktijk?

Je neemt contact op via het webformulier. Ik bel je dan voor concrete afspraken.
In de praktijk zullen we mailen of via  Skype/ Teamviewer ondersteuning geven.Concrete afspraken / vaste prijzen per uur, betaalbaar via PayPal, snel, gemakkelijk en eenvoudig.

Bij afstudeer projecten maken we een prijs voor een groep. Iedereen kan dan aanspraak maken op hulp.


Inschrijven / Meer informatie

Schrijf je in via ons contact formulier. De docent zal contact met je opnemen om te kijken welke studiehulp / begeleiding het beste geschikt is.

Opleidingsinstituten

Microsoft Certified Trainer

Microsoft Certified Solutions Associate

Ik ben een MCT die les geeft via mijn eigen bedrijf, maar ook voor andere opleidingsinstituten. Via mijn eigen zaak kan ik gewoon faktureren en hoef niet onder contract te werken.

 Mijn certificeringen / bekwaamheden tot les geven

Ik ben momenteel bevoegd om heel wat MCITP modules les te geven. Naast mijn praktijk ervaring met heel wat andere producten zoals Cisco, SAN's, Infrastructuur, VMware, ben ik officieel bevoegd om Microsoft traingen te geven voor MCITP Windows 7 en MCITP/MCSA Server 2008. Momenteel ben ik al aan het voorbereiden voor Windows 8 en Windows Server 2012.

Veel tevreden klanten waren voor u, onder andere:
Meer informatie

Schrijf u in via ons contact formulier. Ik zal contact met u opnemen om te kijken wat we voor elkaar betekenen kunnen.

U kunt hier mijn transcript opvragen

Zeptner IT Services Transcript

Trainer

Als trainer is hij ervan overtuigd dat een goede trainer niet alleen zijn certificeringen up to date moet hebben en houden, maar ook de nodige praktijk ervaring moet hebben.

De kwaliteit van opleidingen wordt constant gemonitord door beoordelingsformulieren, die niet alleen de kwaliteit van de opleiding en opleidingsinstituut, maar ook die van de trainer, de locatie en het materiaal laten beoordelen door de cursist.

 

Specialist

Om onze diensten optimaal aan te kunnen bieden, werken wij ook samen met andere cursus instituten. Samen verzorgen en ontwikkelen wij opleidingen van hoge kwaliteit, die wij als standaard klassikale opleidingen kunnen aanbieden, maar ook werken met eLearning en maatwerk oplossingen. Bij maatwerk moet u ook denken aan upgrade paden, opleidingen die specifiek gericht zijn op uw wensen en combinaties van klassikaal en eLearning oplossingen.

Professional

Wij richten ons hoofdzakelijk op de Belgisch en Nederlands Limburgse regio’s en willen kwalitatieve MCITP opleidingen aanbieden aan bedrijven en cursisten geven die uiteindelijk ook in Limburg gegeven worden. Natuurlijk kunnen wij ook landelijk opereren.

Ook bieden wij studiehulp aan, voor studenten op school. Hulp bij afstudeerprojecten (groepen) horen hier ook bij.