MCSE en MCSA Infrastructure

MCSE en MCSA

Microsoft is bezig met het ontwikkelen van de nieuwe opleidings modules voor Server 2012 en Windows 8 en hun andere producten. Momenteel is er nog geen defenitief les materiaal beschikbaar.

Voor infratructuur opleidingen moet gedacht worden aan:

  • MCSA Windows Server 2008
  • MCSA Windows Server 2012
  • MCSE Server Infrastructure
  • MCSE Desktop Infrastructure

Door onze jarenlange ervaring en door de training die we zelf gedaan hebben, kunnen we wel al "first look" trainingen geven over Windows 8 en Windows Server 2012.

Inschrijven / Meer informatie

Schrijf u in via ons contact formulier. Onze docent zal contact met u opnemen om te kijken welk aanbod het beste geschikt is.

Trainer

Als trainer is hij ervan overtuigd dat een goede trainer niet alleen zijn certificeringen up to date moet hebben en houden, maar ook de nodige praktijk ervaring moet hebben.

De kwaliteit van opleidingen wordt constant gemonitord door beoordelingsformulieren, die niet alleen de kwaliteit van de opleiding en opleidingsinstituut, maar ook die van de trainer, de locatie en het materiaal laten beoordelen door de cursist.

 

Specialist

Om onze diensten optimaal aan te kunnen bieden, werken wij ook samen met andere cursus instituten. Samen verzorgen en ontwikkelen wij opleidingen van hoge kwaliteit, die wij als standaard klassikale opleidingen kunnen aanbieden, maar ook werken met eLearning en maatwerk oplossingen. Bij maatwerk moet u ook denken aan upgrade paden, opleidingen die specifiek gericht zijn op uw wensen en combinaties van klassikaal en eLearning oplossingen.

Professional

Wij richten ons hoofdzakelijk op de Belgisch en Nederlands Limburgse regio’s en willen kwalitatieve MCITP opleidingen aanbieden aan bedrijven en cursisten geven die uiteindelijk ook in Limburg gegeven worden. Natuurlijk kunnen wij ook landelijk opereren.

Ook bieden wij studiehulp aan, voor studenten op school. Hulp bij afstudeerprojecten (groepen) horen hier ook bij.