Email disclaimer

NL:

De inhoud van dit bericht kan vertrouwelijk of persoonlijk zijn en is alleen bestemd voor de geadresseerde. Indien u niet de geadresseerde bent mag u onder geen enkel beding het bericht openbaar maken of op enigerlei wijze verspreiden of vermenigvuldigen. Indien u dit bericht onbedoeld ontvangen heeft wilt u dan dit bericht aan de afzender retourneren en het van uw computer(s) verwijderen. Zeptner IT Services sluit iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit elektronische verzending van informatie. Aan de inhoud van deze e-mail en eventuele bijlagen kunnen geen rechten worden ontleend tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Zeptner IT Services doet er alles aan om het risico op virus infecties te voorkomen, maar kan niet aansprakelijk gemaakt worden indien er schade veroorzaakt wordt aan uw systemen. Wij achten u verantwoordelijk voor het uitvoeren van virus scans voor emails en attachments geopend kunnen worden.

US-EN:

This e-mail contains privileged and confidential information intended solely for the use of the addressee(s). If you are not the intended recipient, please notify the sender by e-mail and delete the original message. Further, you are not to copy, disclose, or distribute this e-mail or its contents to any other person and any such actions are unlawful.

Zeptner IT Services has taken every reasonable precaution to minimize this risk, but is not liable for any damage you may sustain as a result of any virus in this e-mail. You should carry out your own virus checks before opening the e-mail or attachment.

Login

Deze pagina is alleen bedoeld voor (oud) cursisten en geldt alleen voor Zeptner IT Services materiaal en niet voor het materiaal aangeboden via de IT-University. Hier kunnen zij additioneel materiaal vinden voor de opleiding die ze volgen.

 

 

Opleidingen

Zeptner IT Services Opleidingen

Wij verzorgen opleidingen in verschillende varianten, klassikaal of met ondersteuning van online extra ondersteunend materiaal of met online hulp door een docent.

Voor de klassikale opleidingen werken wij samen met andere cursus instituten om de kwaliteit van de opleiding als ook de kwaliteit van het aangeboden materiaal maximaal te verhogen. Verder ontwikkelen wij constant extra online materiaal dat erop geënt is om op pedagogisch niveau het maximale uit de cursist te kunnen halen.

Ons hoofddoel is uw medewerkers een opleiding te geven die aansluit bij de werkzaamheden die hij of zij uitvoert, zodat de opgedane kennis direct omgezet kan worden naar de praktijk. Daarnaast is het van ons belang dat iedereen gecertificeerd kan raken. Hiertoe verzorgen wij bovenop de opleiding extra examen training, die extra aangevraagd kan worden.

De docenten die wij hierbij inzetten zijn zelf werkzaam in het werkgebied en gaan regelmatig op examen om up to date te blijven. Zij zijn dus perfect in staat om niet alleen op papier de kennis over te brengen, maar kunnen zich ook kunnen inleven in de praktijk situaties waar de cursist zich in bevindt.

Daarboven op kunt u bij ons naast de opleiding uw medewerkers ook laten voorzien van laptops, zodat zij hun volledige cursus omgeving virtueel op hun laptop kunnen draaien, waarmee hun volledige lesomgeving altijd bij hun is.

Wij werken standaard met klassikale opleidingen, daar alleen deze vorm een stok achter de deur is en het extra voordeel heeft dat de docent zich kan inleven op de cursist en zaken kan aanhalen die voor de cursist direct van voordeel zijn. Medestudenten van andere bedrijven kunnen hierop ook positief van invloed zijn.

Wij werken ook met online oplossingen, dan gaan we eerder naar de maatwerk oplossing toe en dat kan voor kleine groepen een oplossing zijn. Het biedt de mogelijkheid om te studeren wanneer, hoeveel en kan beter rekening houden met het privé leven. En combo met klassikaal lijkt echter de beste oplossing.

Het werken met online oplossingen is goedkoper, echter kwantiteit is niet gelijk kwaliteit. Onze opleidingsadviseur zal U hierin duidelijk begeleiden.

Alle opleidingen kunnen meertalig gegeven worden.

Kies vanaf de homepagina de gewenste opleiding, of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek met onze opleidingsadviseur, die met u uw wensen zal bekijken en de beste opleidingsopties zal uitleggen voor een optimale opleiding en opleidingsmethode.

Trainer

Als trainer is hij ervan overtuigd dat een goede trainer niet alleen zijn certificeringen up to date moet hebben en houden, maar ook de nodige praktijk ervaring moet hebben.

De kwaliteit van opleidingen wordt constant gemonitord door beoordelingsformulieren, die niet alleen de kwaliteit van de opleiding en opleidingsinstituut, maar ook die van de trainer, de locatie en het materiaal laten beoordelen door de cursist.

 

Specialist

Om onze diensten optimaal aan te kunnen bieden, werken wij ook samen met andere cursus instituten. Samen verzorgen en ontwikkelen wij opleidingen van hoge kwaliteit, die wij als standaard klassikale opleidingen kunnen aanbieden, maar ook werken met eLearning en maatwerk oplossingen. Bij maatwerk moet u ook denken aan upgrade paden, opleidingen die specifiek gericht zijn op uw wensen en combinaties van klassikaal en eLearning oplossingen.

Professional

Wij richten ons hoofdzakelijk op de Belgisch en Nederlands Limburgse regio’s en willen kwalitatieve MCITP opleidingen aanbieden aan bedrijven en cursisten geven die uiteindelijk ook in Limburg gegeven worden. Natuurlijk kunnen wij ook landelijk opereren.

Ook bieden wij studiehulp aan, voor studenten op school. Hulp bij afstudeerprojecten (groepen) horen hier ook bij.