ICT trainingen

Microsoft Certified

Zeptner IT Services

Bent u op zoek naar een IT opleiding in Limburg (België of Nederland), dan bent u hier op het juiste adres.
Wij verzorgen ICT opleidingen die opleiden tot gecertificeerde IT professionals of tot gespecialiseerde eind gebruikers. 

 

 

Microsoft, Cisco, VMware of Citrix cursussen kunnen bij ons gevolgd worden via het nieuwe leren (eLearning), gewoon klassikaal of een gezonde mix daarvan. 

Kiest u voor eLearning met ruim 1000 IT trainingen, examens en certificeringen van oa Microsoft, Cisco, VMWare en Citrix voor systeem- / netwerkbeheerders, software developers, projectmanagers en eindgebruikers. Klik dan rechts boven op eLearning.

Wenst u specifiek onze klassikale Microsoft opleidingen die we helemaal voor u uitgediept hebben, kies dan rechts in het menu de opleiding die u zoekt. Uw interesse zou ook kunnen uit gaan naar onze Microsoft thema specifieke opleidingen, kies dan rechts boven "training naar uw wensen".

Beginnende ICT-ers kunnen het beste bij de MTA training beginnen.

Ons aanbod wordt constant uitgebreid, blijf ons dus volgen!

  • Volledig gecertificeerde trainers met praktijk ervaring
  • Zowel klassikaal alsook eLearning
  • Opleiding op maat is ook mogelijk
 
  • Ondersteuning van opleidingsinstituten
  • InCompany trainingen ook mogelijk
  • Als bijles voor studenten in opleiding
 
 

Trainer

Als trainer is hij ervan overtuigd dat een goede trainer niet alleen zijn certificeringen up to date moet hebben en houden, maar ook de nodige praktijk ervaring moet hebben.

De kwaliteit van opleidingen wordt constant gemonitord door beoordelingsformulieren, die niet alleen de kwaliteit van de opleiding en opleidingsinstituut, maar ook die van de trainer, de locatie en het materiaal laten beoordelen door de cursist.

 

Specialist

Om onze diensten optimaal aan te kunnen bieden, werken wij ook samen met andere cursus instituten. Samen verzorgen en ontwikkelen wij opleidingen van hoge kwaliteit, die wij als standaard klassikale opleidingen kunnen aanbieden, maar ook werken met eLearning en maatwerk oplossingen. Bij maatwerk moet u ook denken aan upgrade paden, opleidingen die specifiek gericht zijn op uw wensen en combinaties van klassikaal en eLearning oplossingen.

Professional

Wij richten ons hoofdzakelijk op de Belgisch en Nederlands Limburgse regio’s en willen kwalitatieve MCITP opleidingen aanbieden aan bedrijven en cursisten geven die uiteindelijk ook in Limburg gegeven worden. Natuurlijk kunnen wij ook landelijk opereren.

Ook bieden wij studiehulp aan, voor studenten op school. Hulp bij afstudeerprojecten (groepen) horen hier ook bij.